Jumaat, 11 Ogos 2017

Inilah Pendapat Presiden FAM, Kevin Dan Shebby Mengenai “PEMAIN ANAK JATI”

Image result for tmj kevin ramalingam

Inilah Pendapat Presiden FAM, Kevin Dan Shebby Mengenai “PEMAIN ANAK JATI”


Ketika FB LIVE 'FACE OFF' DYAM TUNKU MAHKOTA JOHOR, SHEBBY SINGH DAN PANEL JEMPUTAN YANG LAIN, TMJ, Shebby dan Kevin berbincang dan memberi pendapat mengenai 'ANAK JATI'

Kevin : "Ini pendapat saya, kita selalu dengar anak jati, persoalannya berapa pemain barcelona yang asalnya daripada barcelona ataupun pemain liverpool yang sekarang berasal daripada liverpool sejatinya, i mean that football international game"

TMJ : "is that what happen when the group of people dah tak ada nak cari alasan to discriminate atau cakap benda-benda yang negatif,they just come up with their own idea so that you just accept je lah, is not something should even to me layan because it is not point, i argue with the fools only proof the truth, bahasa melayu i dont know how to translate it"

Shebby : "Mungkin diorang tak faham dengan perkataan evolusi bolasepak, pada dulu kalau 20-30 tahun dulu kita lebihkan kepada semangat kenegerian tetapi kini sudah ada pelbagai kelab jadi bolasepak dah evolusi, zaman berubah, kita harus berubah jadi pemikiran kita pun kena lebih matang dan kejayaan seterusnya itu mungkin kita tak tahu bagaimana nak berjaya kita ikut contoh"